Winter of learning

Een lessenreeks van 6 lesdagen waarin paardenwelzijn centraal staat.
En waarin jij zelf kan kiezen en mixen welke dagen jij wil volgen. 

 3 lesdagen gericht op training en 3 lesdagen gericht op verschillende aspecten van paarden houden. Gegeven door mij en 3 experts in hun vak.

De winter komt eraan...

Het is koud.
Het regent.
Er ligt modder.

Niet de ideale omstandigheden om gemotiveerd met je paard aan de slag te gaan…
Kan jij wel een motivatieboost of nieuwe inspiratie gebruiken?

Dan is deze lessenreeks ideaal voor jou! 

Je wilt graag ...

Wat gaan we allemaal doen?

Op 6 november starten we met een dag over weidebeheer waarbij Harmke van Horse & Habitat ons alles komt leren wat zij weet over een goede paardenweide.

Op 20 november is het aan mij. Dan gaan we alle basics van clickertraining overlopen. We hebben het over leertheorie, waarom en hoe clickertraining werkt, de voor- én nadelen ervan. Maar ook praktische zaken zoals hoe je daar nu mee begint, voedselbeleefdheid, targetten .. Ideaal als start of net als opfrissing.

Op 4 december is het mijn tweede lesdag. We gaan aan de slag met verschillende hersenspelletjes en dan vooral DIY’s. Een workshop waarbij we zelf aan de slag gaan met verschillende materialen (ook materialen die jij thuis hebt liggen!) en maken onze eigen hersenspelletjes voor paarden. Uiteraard bekijken we ook hoe we ze veilig kunnen introduceren.

Op 18 december is het mijn derde en laatste lesdag (zodat ik stilaan kan uitbollen voor mijn bevallingsverlof). Ik neem je mee op pad in de wondere wereld van trainingsplannen. Hoe je er een opstelt en waarom. Maar we bekijken ook verschillende templates, je stelt je eigen template op om later te gebruiken, we maken plannen voor verschillende gedragingen … Theorie met een goede dosis actieve werkvormen!

Op 15 januari is het alweer de voorlaatste dag. Deze wordt gegeven door Sylvie Broos van SB Horsemanship. We gaan tijdens deze actieve workshop aan de slag met EHBO voor mens én paard. Tijdens deze lesdag gaan we ook oefenen op mijn paarden.

Op 29 januari is het aan Nienke van Paard Optimaal om onze laatste lesdag te verzorgen. Zij leert ons alles wat jij moet weten over natuurlijke en gezonde paardenvoeding, zodat jij weet hoe jij je paard op de gezondste manier kan voeren!

Harmke van Horse and Habitat
Harmke is doorhen de jaren helemaal gepassioneerd geraakt door de huisvesting van paarden. Via Horse & Habitat helpt zij paardeneigenaars om de beste leefomgeving voor hun paarden te creeëren.
Horse & habitat website
Sylvie van SB Horsemanship
Sylvie is verpleegster van opleiding en heeft binnen SB horsemanship ook een heleboel ervaring opgedaan met paarden. Deze kennis heeft ze gecombineerd in de workshop EHBO voor mens en paard.
SB Horsemanship website
Nienke van Paard Optimaal
Nienke biedt met Paard Optimaal onafhankelijk voedingsadvies voor paarden. Om zo mensen te ondersteunen in hun paard gezond krijgen en vooral houden.
Paard Optimaal website
Previous
Next

Praktische informatie

De investering

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal dagen dat je meevolgt. Volg je meerdere dagen, dan krijg je een korting op de dagprijs.

Schrijf je je in voor … dan betaal je … 

  • 1 dag: €95/lesdag en krijg je een leuke goodiebag
  • 2 of 3 dagen: €85/lesdag en krijg je een leuke goodiebag
  • 4 of 5 dagen: €80/lesdag en krijg je een medium goodiebag
  • 6 dagen: €75/lesdag en krijg je een deluxe goodiebag

 

Wil jij één of meerdere dagen volgen?
Stuur via de knop hieronder een berichtje met welke dagen jij er bij wilt zijn en schrijf je in!

Net zoals ik in mijn trainingen doe, gebruikt ook deze website cookies.